En lagseier i –

Først ble Fank Beck minne, så leverte gutta et lagspill i hans ånd.

Nøtterøy vs Halden 31 -24 (15-11)
I går spilte gutta som et lag i Franks ånd. Undertegnede har flere ganger i høst snakke sammen om at man vinner ikke håndballkamper alene. Det skulle ikke være til om at det ligger kvaliteter i dette laget som kan dem til å slå alle lag her hjemme hvis de spiller hverandre gode.
Frank fikk gleden av å få med seg oppvisningen mot Fyllingen og før kampen i går hedret, klubben, publikum og spillerne hans minne. I Franks å fikk han et minutts intens applaus for det han har gjort for klubben, norsk idrett og kulturliv for Frank var en mentor for mange. I et intervju med Frank da han var 85 ga jeg han tre ord som jeg følte beskrev han «Hjernemassør – Hjernegartner – Hjernekunstner», tre ord som Frank likte.
Foran kampen mot Fyllingen hadde hans datter Gyrid tråd inn som en mentor for laget og fikk en stor del av æren for seieren, dette vet jeg gledet Frank.

Ville vinne
I kampen mot Halden i går fulgte gutta opp på nytt, sterk i trua på egne ferdigheter for som Frank sa «det er meg det kommer an på». I går viste de at «de er meg det kommer an på» hvor godt jeg gjør jobben min for at laget skal fungere, det er ikke alle de andre.
Vi som var i Nøtterøyhallen var aldri i tvil et sekund om at dette vare en kamp som gutta ville vinne og de ville vinne som et lag.
Hva er så noe av den store forskjellen fra de siste to kampene? Foruten litt mental hjernetrim så er det at vi står opp for hverandre, tror på det vi driver med og har betraktelig kortere perioder med glipper, fordi om glippene fremdeles er der.
Etter fem spilte minutter kom Nøtterøy i føringen 2-1 og fra da å til slutt slapp vi aldri føringen, fordi om en fem måls ledelse som vi skaffe oss noen ganger kom ned på tre mål ble det aldri uorden i rekken.

Hør Johnny etter kampen.

Vi har potensiale til å klatre.
I går startet retur oppgjørene og Halden var det første tapet vil skulle revansjer, det var en oppgave vi besto med glans. Frem over nå står revansje oppgjørene på rekke og rad. Før nyttår og en lang håndballpause skal det deles ut seks poeng til, seks poeng som absolutt er innen rekkevidde. Med seks poeng er muligheten faktisk gode for å klatre et godt stykke til opp på tabellen før årsskifte, alt forutsetter at vi følger opp den fine flyten vi er kommet inn i og beholder troen på det vi driver med.

Toppscorerlisten
Kennie troner nå alene på toppen, men det er en annen Nøtterøy spiller som klatrer jevnt oppover og kan bli en av de som kjemper om tittelen i siste serierunde. Simen Holm har nå klatret opp til en delt 9. plass, Einar Rafn Eidsson er oppe på 16. plass, men ligger faktisk på 2. plass fra 7 meter streken.

Stor takk til den 8. spilleren
På nytt var bidraget fra Svaberget og resten av supporterne til stor betydning for å holde trykket oppe ute på parketten, og på nytt stilte de trofast opp. Takk for den gode stemningen dere bidrar med, der er en særdeles viktig brikke i det å bygge en toppklubb. Ser vi på tabelltoppen er tre av fire topplag de lagene med størst oppslutning hjemme, vi ligger på 8. plass. Når det gjelde oppslutning på bortebane så er vi på topp, noe av årsakene til dette kan ligge at vi har med flere supportere på våre borte kamper en konkurrentene.

Se målene fra kampen her