Bettingselskapene tror på –

På formtabellen ligge vi på 8 plass og i dag kan klatringen fortsette.

Når Nøtterøy reiser til Lillestrøm i dag så er det for å revansjere to sure nederlag i høst. Først tapte vi hjemme i serien, så tapte vi borte i Cupen. Lagene har samme poengsum på tabellen, men Lillestrøm ligger foran på innbyrdes oppgjør. Lagene har samme poengsum på formtabellen, men Nøtterøy ligger foran på grunn av bedre målforskjell. Bettingselskapene har nok brukt formtabellen og ikke minst Nøtterøys to siste kamper som grunnlag for å sette oddsen Nøtterøy som knepen favoritt.
Skulle bettingselskapenes odds spill gå inn vil vi kunne klatre to plasser på tabellen. Skulle Drammen klare å følge opp siste helgs kamp mot Lillestrøm i oppgjøret mot Runar, ja da kan vi plutselig være på sluttspillplass.

Fortsette å spille som et lag.
Vi er nå inne i en fin flyt, vi har fått til bake trua på det vi driver med og vi står opp for hverandre. Klarer vi nå å fortsette med de holdningen om at «det er meg det kommer an på» og jeg skal spille for laget og legge til rette for å gjøre andre gode, ja da skal Nøtterøy bli vanskelig å ta poeng fra fremover.

Tre kamper til før årsskifte.
Tre kampe som forhåpentligvis vil bringe oss til en plass innen topp 8 og sluttspill posisjon. Etter dette kommer en lang pause og denne pausen tror jeg blir avgjørende for slutt tabellen. De lagene som blir topp åtte er de lagene som kommer til å forvalte denne perioden best.
Hvis bettingselskapenes odds går inn denne helgen vil det sannsynligvis være syv lag som kjemper om plassene 5 – 10. Status for hvor mange lag som vil være involvert i denne kampen er neppe endret før nyttår, Drammen er vel det eneste laget som han spille seg ut av denne kampen og sørge for at det blir en kamp om plassene fra 6 – 10 i stedet.

For Nøtterøys del blir det å holde den fysiske del og foredle den mentale delen som blir nøkkelen fra 28. desember og frem til 8. februar når dagens serieleder ØIF Arendal kommer på besøk.
Mye av svaret på fremtiden kommer i dag, to poeng i dag gjør Lillebjørn Nilsens «Se alltid lyst på livet» mye enklere å ta innover seg.

Dette tror bettingselskapene:

Kamp B’s H U B Start kl:
Fyllingen  – Bækkelaget 24 1,25 10,92 4,64 18:00
Halden  – Haslum 24 3,64 10,65 1,35 18:00
Lillestrom  – Nøtterøy 23 2,17 8,70 1,88 18:00
Runar  – Drammen 24 1,79 8,60 2,29 18:00
Arendal  – Bodø 24 1,28 11,1 4,24 19:00