Fra skuffelse til jubel

Men vant Nøtterøy 24 – 33 eller 25 – 33?

Et mål fra eller til spiller det noen rolle vil sikkert mange si? Jo det kan faktisk være avgjørende når sluttregnskapet skal gjøres opp. Problemstilling er følgende. Bettingselskapene har 24 -33 på sin statistikk, Kampen online Håndball Forbundets tabell har 25 – 33. Det som ikke stemmer er at kamprapporten bare viser 24 scoringer fra Drammen. Vi får vente og se hva den signerte originalen viser.

Så tilbake til kampen.
Når Nøtterøy reiste til Drammen var de klart nederlagsdømt av bettingselskapene og det var kanskje ikke så rart når man i den forgående kampen mot Lillestrøm levde opp til gamle synder og surret bort en seier i sluttminuttet.

Men det skulle vise seg at det var ett Nøtterøy lag som ville noe helt annet i denne kampen. Det var et Nøtterøy som dagen i forveien gikk ut fra Frank Becks bisettelse i Nøtterøy Kirke med en klar melding «det er meg det kommer an på». Mot DHK alle sto de frem i tur og orden og viste «at det er meg det kommer an på», i tillegg var det krydret med Dag Erik Pedersens mantra «aldri god alene». Simen H. som følte seg som syndebukk etter kampen mot Lillestrøm stor frem og viste vei. Simen storspilte i denne kampen og ble lagets toppscorer, noe som gjør at han fortsetter å klatrer på Gundigligans toppscore liste.

Henrik leverte en god kamp i mål og ble kåret til Nøtterøys beste av en jury etter kampen. Ja slik kunne vi fortsette og ramse opp en etter en spiller for når status gjøres opp leverte Nøtterøy årsbeste i kampen mot Drammen og vi var gode sammen.

Dette var simpelthen en kamp laget hadde bestemt seg for å eie fra start til slutt og det gjorde vi. Denne seieren brakt oss opp på 8. plass på tabellen så nå gjelder det å forsvare denne posisjonen. Tabellen og resultatet gjorde julefeiringen bedre for alle spillere, ledere og de som er Nøtterøy supportere.

Med denne seieren har vi skaffe oss et klart grep på DHK hvis vi ser på statistikken.
7 av 8 poeng på de siste fire kampene, 4 seiere, 2 uavgjorte og 2 tap på de fire sesongene som vi har møttes i eliteserien taler sitt tydelige språk.
På formtoppen for de siste fem kampene er Nøtterøy klatret opp på tredjeplass et poeng bak Haslum og Arendal.
Se vi på samme tabell for de siste 10 kampene så er vi 6. plass så alt peker riktig vei for Nøtterøy nå.

Som Frank Beck alltid sa, det er nå slutt signalet går det er viktig å være foran og det er når siste kampen er spilt vi får fasit på hvor godt vi har gjort det i løpet av sesongen.

Se samtlig Nøtterøys 33 mål.

Se selve kamprapporten her.

Drammen
Nr Spiller M 2 D R
1 Mathias Kolstad Holm 0 0 0
7 Nacor Medina Perez 4 2 0
9 Henrik Jakobsen 5 0 0
10 Ole-Jacob Borch 2 0 0
14 Lasse Vinding 0 2 0
15 Øyvind Frigstad 1 0 0
17 Eirik Nordeng 3 0 0
19 Kristoffer Talsnes 0 0 0
23 Espen Gommerud Våg 2 0 0
24 Mads Bruus 1 0 0
29 Christer Aasheim 2 0 0
30 Torbjørn Sittrup Bergerud 0 0 0
44 Martin Vilstrup Andersen 2 0 0
81 Tobias Glemming 2 0 0
Nøtterøy Håndball
Nr Spiller M 2 D R
2 Simen Fredriksen 0 0 0
4 Simen Holm 7 0 0  
7 Theodor Greger Jahnsen 0 0 0
9 Kristian Werner Nordby 4 0 0
10 Anders Rygh Grønlie 0 0 0
13 Einar Rafn Eidsson 3 0 0
14 Gisli Jon Thorrison 0 0 0
15 Trygve Trangerud 2 0 0
17 Michael Jonassen 4 0 0
19 John Hansen 0 0 0
20 Jørgen Vasvik 0 0 0
22 Petter Øverby 6 0 0
27 Didrik Berg Haltvik 1 0 0
28 Kennie Boysen 6 1 0
33 Henrik Nordlander 0 0 0
81 Tarjei Hamborg 0 0 0

Symbolforklaring:
M: Mål 2: To minutter D: Diskvalifikasjon (Rødt kort) R: Disk m/rapport