Valeset over ØIF Arendal på søndag,

Endelig fikk gutta virkelig vist hva som bor i dem

Nøtterøy vs ØIF Arendal 30 -21
Poeng i søndagens var og regne som bonus og med mye pluss mål leder vi også den innbyrdes statistikken mot ØIF Arendal. På forhånd var vi klar over at de spillerne gjestene fryktet mest var Kennie og Simen, men de hadde nok feilregnet styrken i resten av laget også. Vi har skrevet og det er blitt uttalt tidligere «når Nøtterøy er gode så kan vi slå alle, men når vi er dårlige så kan vi tape for alle»

Før kampen forklarte Arendals trener Marinko Kurtovic om hvor godt de hadde trent etter CUP finalen, som de gikk seirende ut av. Johnny lyttet til hva som ble sagt i trygg forvisning om hans lag både hadde trent godt og levert gode resultater i treningskamper som ble avviklet i seriepausen.
For om vi slet med å få ballen i mål de første fem minuttene så kunne alle Nøtterøys supportere se at dette var en kamp vi skulle selge oss dyrt i. Det ble kjempet og kriget fra start til slutt og selv undertalsperioder klarte vi å vinne. Se på lystavla, selv med to mann på benken i slutt minuttene ville og klarte guttene å score mer en ØIF Arendal. Dette står i sterk kontrast til tidligere i sesongen hvor vi flere ganger har klart å surre oss bort på slutten av kampen.

Nedsabling av serielederen er et faktum

Einar Rafn Eidsson ble kåret til Nøtterøys beste spiller, men på en dag som dette er det nesten urettferdig å trekke frem enkelt spillere for alle sto frem på en heroisk måte. Hvis vi også ser på de to lagenes staller er det ikke tvil om at til tross fro at ØIF Arendal har langt flere spillere å rotere på enn Nøtterøy så klarte våre sentrale spillere å stå på banen i nesten 60 minutter, noe som vitner et godt fysisk grunnlag og moralt når vi går inn i sluttfasen av sesongen.

Når dette skrives er blikket rettet fremover mot onsdagens kamp.
Uten poeng i de to kommende onsdags kampene kan fort gårdagens seier være et godt minne uten verdi. Kampen mot Bækkelaget førstkommende onsdag og Stord påfølgende må vel betraktes som skjebne kamper. Med seier mot Bækkelaget og seier til Stord mot Halden kan vi klatre opp på 5. plass på tabellen. Tap mot Bækkelaget og seier til Stord kan sende oss ned på kvalikplass, så derfor er det ikke mulig å suge på seierskaramellen lenger.