Tidenes loppemarked i Wilhelmsenhallen?

Når dørene åpnes lørdag kl 10.00 er hallen og garderobene fylt til randen av lopper og nye varer.

Når dørene åpnes lørdag kl 10.00 er hallen og garderobene fylt til randen av lopper og nye varer.
«Tidenes loppemarked» i Wilhelmsenhallen er mer en følelse hos markedssjef Astrid-Marie enn faktabasert, men hun og alle andre var overveldet over mengdene som var kommet inn. Det har vært samlet inn over lang tid til tre store lagerplasser og i går strømmet folk til fra fjern og nær med mer lopper
Loppemarked blir ofte forbunnet med gamle gjenstander, men til Nøtterøy Håndball Elites første marked er det kommet inn en skjønn forening av helt nytt og gammelt.

Til helgens marked er det kommet inn en mengde gaver fra Nøtterøy sponsorers varehyller også og det gjelder også til auksjonen også.

Nina Næss(ryggen til) , markedssjef Astrid-Marie Nygård og Johnny Jensen føler se overveldet av givergleden fra sponsorer, supportere og privatpersjoner.
Nina Næss(ryggen til) , markedssjef Astrid-Marie Nygård og Johnny Jensen føler se overveldet av givergleden fra sponsorer, supportere og privatpersoner.

Skal du på et loppemarked denne våren bør du legger turen til Wilhelmsenhallen denne helgen. (Lørdag 21. mars kl. 10-16. Søndag kl. 12-16. Stor auksjon kl. 14.)