Det gikk rett vest i Bergen.

Det å slå Fyllingen borte var i utgangspunktet et håpløst prosjekt, men drømmen levde i 40 minutter.

Ja gutta og trenere skal ha for at de trodde på at den utfordrende oppgaven å slå Fyllingen var mulig, men det var nok ikke mange andre i håndball Norge som satte en kroner på en Nøtterøy seier. Flertallet fikk rett, tap ble det.

Vi behøver ikke å grave så dypt i hvorfor ting gikk galt, men vi kan konstatere at vi selv spilte oss ned en divisjon. Årsaken ligger i at vi har vært for ustabile, når vi ser tilbake på sesongen så skiller det et mål fra sikker plass i GRUNDIG ligaen. 14. desember 2014 kl. 18:00 starter kampen Lillestrøm vs Nøtterøy, etter en spilletid på 59 minutter 36 sekunder (ca. 19.20) utligner Lillestrøm til 21 – 21. Den utligningen skilte oss fra fortsettelse i Grundigligaen.

Ser vi bor i fra denne kampen har vi ytterligere en kamp hvor et mål skilte oss fra nedrykk og kvalikplass, nemlig Runar hjemme. Borte kampen mot Bækkelaget kunne også reddete oss hvis vi hadde klart å score to mål mer eller sluppet inn to færre.

Med andre ord det var ikke i kampen mot Fyllingen vi tapte plassen i grundigligaen på, det var en bonuskamp til å redde oss ut av trøbbel på.

Faktum er at sesongen 2015/16 skal tilbringes i 1. divisjon hvem motstanderne blir er ikke helt klart. Vi får håpe å krysse fingrene på at det ikke blir flere langturer enn Sandnes og Haugaland, i verste tilfelle kan Alta også bli et reisemål.
For klubben er det også et viktig årsmøte i morgen som skal stake ut den nye kursen. Målet bør være klart «Et snarlig opprykk» og på det laget bør sponsorer være med. En langpining 1. divisjon vil nok gjøre veien nedover kortere enn veien opp.

Hør Johnny etter at nedrykket var et faktum.