A-lagsstallen for neste sesong begynner å ta form

Når nedrykket først var et faktum i slutten av mars, forventet vi at det ville bli en del endringer i mannskapet foran neste sesong.

Fra klubbens side var de fleste spillerne ønsket med videre, men dessverre er det noen som forlater oss, og noen som legger opp. For de flestes vedkommende skyldes dette at de ønsker sportslig matching på eliteserienivå. Vi får ta det som «et klapp på skulderen» at disse spillerne er svært ettertraktet og har hatt en meget god utvikling i sin tid i Nøtterøy Håndball. Men det betyr at vi må ta farvel med Petter (til Elverum), Kennie (til Drammen), Simen Holm (til Halden), Fredrik (til ØIF Arendal) og Michael (til Sandefjord). I tillegg flytter Henrik tilbake til Sverige, Einar til Island og Didrik til Trondheim mens Simen Fredriksen, Andreas og John legger opp. Det er mange og det er trist, men alle fortjener en stor takk for sin innsats i Nøtterøy-drakta. De vil alle bli savnet, og selvsagt vil noen publikumsyndlinger bli spesielt savnet. Men sånn er dessverre livet i topphåndballen.

Det gledelige er at våre lokale spillere fortsatt vil være med slik at Tarjei, Theodor, Anders, Jørgen, Kristian og Kristian går på en ny sesong, og får med seg Gisli Jon og Trygve som gjenværende stamme i laget. Men Johnny benytter tiden effektivt og har i lengre tid jaktet nye spillere i inn- og utland for å finne nye kandidater til A-stallen. Denne uken har vi derfor fått signaturen til Simen Korbøl Kroken og Fabian Franzen (begge bakspillere med siste opphold i svenske klubber), og tidligere i uken ble det klart at vi har inngått en utlånsavtale med Falk for ungdomslandslagsmålvakten Karl-Henrik Stenkjær. Og Johnny har flere spillere i kikkerten som vi håper å se i hallen. Men hele A-stallen er nok ikke på plass før vi legger sommerferien bak oss. Fra egen junioravdeling vil foreløpig Fredrik Butler Wang (f.98) og Jostein Østrem (f.98) være jevnlig med på A-lagstreninger. Tilsvarende gjelder for Mathias Tollefsen (f.97) som tidligere har spilt i Falk.

FabianFranzen2015Signering
Johnny ønsker Fabian Franzen velkommen til Nøtterøy
KristanWerner2015Signering
Kristian Werner Nordby ser frem til å komme inn i hallen å få på seg Nøtterøy-drakta igjen

 

På trenersiden blir det noen endringer og foreløpig er det klart at Knut Ole Myrberg skal bistå Johnny med spesielt fokus på individuell oppfølging/fysisk trening. Geir Erlandsen vil også være litt med i kulissene. Morten skal fortsatt hjelpe oss med analysearbeid. Henken blir heldigvis med oss videre, og det ser det også ut til at det medisinske støtteapparatet gjør.

Så selv om vi var «litt nede» noen uker etter nedrykket, begynner A-stallen for neste sesong å ta form. Og når vi vet at 1.divisjon har seriepremiere midt i september, så er det bare «tiden og veien».

Vi kan snart begynne å glede oss til god håndballunderholdning i Nøtterøyhallen.