ALEKTUM GROUP blir med videre

ALEKTUM GROUP har igjen forlenget vår samarbeidsavtale med Nøtterøy Håndball.

Alektum Group2015 NY

HVORFOR ALEKTUM GROUP ER MED VIDERE?
«Alektum Group er med videre, da vi ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet og en klubb som er jordnær og satser på rekruttering og utvikling av ungdom i regionen. Vi har også stor nytte av B2B samlingene for å skape relasjoner for fremtidig samarbeid. Gleder oss til ny sesong med Nøtterøy Håndball.» Rune Asheim

http://www.alektuminkasso.no/

 

Flere samarbeidsbedrifter

NTS All-Staff_logo

HVORFOR NET TRANS BLIR MED VIDERE?
«Net Trans har valgt å bli med videre som samarbeidspartner, fordi vi ønsker å være delaktig i nærmiljøet og støtte en organisasjon/klubb som satser på rekruttering og videreutvikling av unge. Nøtterøy Håndball viser også stort engasjement lokalt og er en klubb med gode verdier.» Camilla Anderson
https://www.ntrans.com/

Collage knut o varpe2

HVORFOR BYGNINGSFIRMA KNUT O. VARPE BLIR MED VIDERE?
«Jeg, Knut Varpe, er stolt sponsor av Nøtterøy Håndball. Grunnen til at jeg ønsket å være samarbeidspartner med Nøtterøy Håndball er at jeg selv er sports- og håndballinteressert og ser markedsplass i hallen under stadig fullsatte kamper som svært nyttig for mitt firma. Noe som viser seg å være riktig. Vi får stadig henvendelser fra potensielle kunder som har sett våre bannere i hallen. I tillegg har vi god nytte av B2B-treff som skaper gode relasjoner oss sponsorer imellom. Nøtterøy Håndball gjør at jeg som sponsor/samarbeidspartner føler at jeg er en del av laget.» Knut O. Varpe

http://knutovarpe.no/

SONY DSC

Foto: Magnus Nilsen/Vestviken24

HVORFOR CANON BUSINESS CENTER BLIR MED VIDERE?
«I tillegg til det rent sportslige så er det viktig for oss og ha langsiktig planer om å knytte kontakter med de andre samarbeidsbedriftene. Finner vi mulighet til å utøve B2B så gjør vi det. Dette blir det 8. året vi er med og har vært med på opp og nedturer. Vi lar oss begeistre av alle som er, Dønn, tilstede – alle de frivillige og ildsjeler som må være der for at klubben skal fungere. Nå gleder vi oss til ny sesong og ser frem til at seriekampene starter igjen. Lykke til med ny sesong og heia Nøtterøy.» Roar Lindstad

http://www.canonsenteret.no/
Collage_edh-utleie_personlig-sponsor

HVORFOR EDH-UTLEIE AS ER MED VIDERE?
«Ettersom vi lever av, i og for lokalsamfunnet, er det naturlig for oss å stille opp og gi noe tilbake. Da er det også viktig å finne samarbeidspartnere som vi kan kjenne oss igjen i. Nøtterøy Håndball gjør nettopp det, ved stort samfunnsengasjement, spesielt for de mindre heldige, samt barn og ungdom. Vi setter derfor stor pris på det gode samarbeidet og den lette tonen oss imellom. Vi fortsetter vårt langvarige forhold til Nøtterøy Håndball og gleder oss til fortsettelsen.» Otto Andre Winterstad

http://edh.no/