Alle barn inviteres til Olabil-løp i Tønsberg 29. august

Nøtterøy Håndball inviterer til Olabil-løp i sentrum lørdag 29. august fra kl. 11.00.

tb_olabillop2015_m53 Ta med deg din egen olabil eller bygg en splitter ny sammen med våre herrespillere hos Monter Zeiner fredag 28. august kl. 15.00-18.30. Det koster kr. 400,- å bygge bil. Dersom du ønsker å bygge olabil må du være påmeldt i forkant av byggingen. Dette da det må planlegges med tanke på innkjøp av materialer osv. Påmelding og registering gjør du i linken under. Påmelding til selve løpet er gratis og alle er velkomne. Det eneste som kreves er at du har olabil og kan stille med et team som hjelper deg gjennom løypa. Løpet går fra Øvre Langgate med start fra gamle brannstasjon/torvet. Det blir premier og overraskelser til alle påmeldte.Meld deg på i dag! https://notteroy.ticketco.no/olabillopFor ytterligere spørsmål ta kontakt med marked.nifhandball@hotmail.com

 

OlaBil Sponsors