Haugaland — Nøtterøy Håndball søndag 4. oktober kl 17:00

Forsiktig optimisme foran kampen mot Haugland

I lokalderbyet mot Falk spilte vi bra i første omgang og noe inn i annen omgang før det datt litt sammen. Etter Falk-kampen har vi benyttet tiden godt og fått med oss to uker med verdifull trening og ytterligere bedring av samspillet. Gisli Jon er i stadig bedring, og selv om han ennå ikke er fullt restituert, vil han kunne bidra enda mer i spillet enn hva som har vært tilfelle i de første kampene. Laget er derfor på oppadgående prestasjonskurve, og håper å kunne by opp Haugaland til spennende og underholdende kamp i Sysco Arena.

I seriesammenheng møtte vi Haugaland sist i sesongen 2012/-13 og den gang endte det med firemålsseier hjemme og knepent tap i Haugesund. Haugaland kommer fra storseier mot Charlottenlund, og er sikkert fulle av selvtillit. Men i sin første kamp mot Falk tapte de også med fem mål slik vi gjorde. I den grad vi kan lese noe ut av det, kan det tyde på at det blir et jevnt oppgjør. Hjemmebane kan være en fordel, men med stigende form, høy innsatsvilje og sulten på poeng, skal vi ta med oss poengene hjem denne gangen.

Vi stiller for øvrig med en debutant i troppen til denne kampen. 16-åringen Jacob Weidemann blir med mot Haugaland for å bistå bakspillerrekka. Jacob er et meget lovende talent som stadig utvikler seg. Han har fått med seg et par landslagssamlinger for guttelandslaget, og er definitivt en mann for fremtiden. Vi gleder oss til å se Jacob i seniortrøya til Nøtterøy Håndball.

Vi ønsker Johnny og hans menn lykke til mot Haugaland.

Mere informasjon finnes her