Til Sandnes på poengjakt

Sandnes-Nøtterøy 11. oktober 2015

Det er heldigvis ikke nå at tabellen betyr så mye, men det har uansett ikke vært noen god start for oss i 1.divisjon. To ettmålstap mot hhv Kristiansand og Haugaland sliter litt på motivasjonen og med tap også for Falk står vi fremdeles uten poeng etter tre kamper.

Vi visste at starten på sesongen ville bli tøff med et helt nytt lag og mye skader i sesongoppkjøringen. Og det er vanskelig så tidlig i sesongen å mene noe om hvilket nivå våre motstandere hittil representerer. Men vi kan uansett konstantere at Falk og St.Halvard foreløpig er ubeseiret. Haugaland og Kristiansand, som vi allerede har møtt, har kun avgitt poeng mot nettopp disse lagene. Det kan kanskje indikere at vi har møtt lag som vil hevde seg på øverste halvdel av tabellen.

Men til søndag er det nye muligheter mot Sandnes. Sandnes vant første kampen på bortebane mot Lillestrøm, men tapte med seks mål for Kristiansand og med ni mål mot Falk forrige helg. I denne kampen holdt de stand gjennom hele første omgang. Så vi må nok forvente hard motstand selv om vi nå virkelig har troen på seier.

Uka har vært benyttet godt. Kjenner vi Johnny rett, startet den nok med en alvorsprat på mandag, og sedvanlig tøff trening gjennom uka og noe roligere og mer teknisk fokusert trening frem mot helgen. Didrik har hatt et nytt brudd i nesa, men utover det rapporteres det om fortsatt formstigning i laget.

Kampen avvikles søndag kl 18 i Sandneshallen, en helt ny hall laget for friidrett hvor løpebaner omkranser håndballflaten. Vi gleder oss til match på Jæren, heia Nøtterøy!!

Kampinformasjon finnes her