Nøtterøy Håndball – St.Hallvard søndag 18. okt kl 18:30

Nesten er ikke godt nok

“Nesten er ikke godt nok” er det noe som heter, og det har vi virkelig fått føle på kroppen så langt i sesongen.

Tre ettmålstap er nesten uvirkelig, og det er selvsagt små marginer og litt “stang ut” som gjør at det blir slik. Det kunne veldig fort vært 6 poeng og en plassering langt oppe på tabellen.

Men i stedet ligger vi altså plassert blant de nederste, og det er ikke bare uflaks. Vi er rett og slett ikke dyktige nok ennå. Det hjelper lite at vi har perioder hvor det fungerer bra når disse periodene er altfor korte. Vi sliter både bakover og fremover. Det betyr at vi går glipp av de gode sjansene som kontringer normalt gir, og vi gjør ikke tilstrekkelig gode vurderinger fremover.

St Halvard er dagens motstander og det blir garantert en tøff match. De var ubeseiret før forrige serierunde da Falk ble for sterke med fem måls margin. St. Halvard har assisterende landslagstrener Glenn Solberg coachende på sidelinjen, og i bakspillerposisjoner finner vi Kim Tajet Skaug og Fredrik Utengen som for ett par år siden spilte hos. Det blir et spennende gjensyn.

Det kan altså bli god underholdning i søndagens kamp. Vi håper at litt hjelp fra et entusiastisk hjemmepublikum her i Nøtterøyhallen kan få det til å vippe vår vei denne gangen.

Så ta turen i hallen på søndag. Det er fortsatt tidlig i sesongen, og snart er vi på vinnersporet!

Kampinformasjon finnes her