Sterk avslutning sikret kvalifisering til Lerøyserien for G18

Kvalilfiseringskamper for Lerøyserien ble gjennomført i Nøtterøyhallen i går hvor tre lag skulle gjøre opp om to plasser i landsserien for G18 som totalt skal bestå av 16 lag.

Vi hadde fått besøk av Bækkelaget og Strindheim, og vår første kamp var mot Bækkelaget. Dette er et meget godt lag, og det så også ut som om våre gutter hadde tapt kampen på forhånd. Det var en tannløs første omgang hvor vi allerede til pause lå langt bak. Det hentet seg imidlertid litt opp etter pause, men Bækkelaget fikk allikevel en komfortabel seier med 11 mål. I neste kamp møttes Strindheim og Bækkelaget, og det ble en meget underholdende og jevnspilt kamp, men hvor Bækkelaget nok en gang vant, denne gang med fire mål. De fleste publikummere hadde nok lagt vekk forventningene til å nå hovedrundene i Lerøyserien, men det var en annen utgave av laget som kom på banen i denne kampen. Guttene leverte en god førsteomgang hvor de spile jevnt med Strindheim gjennom mesteparten av omgangen, men mot slutten av omgangen dro Strindheim litt fra og ledet til pause med tre mål. 2. omgang var imidlertid strålende, og Nøtterøy hentet inn Strindheims ledelse to ganger gjennom denne omgangen, og ville ikke gi seg med det. De siste minuttene gikk vi opp i ledelsen, og Strindheim klarte ikke å ta igjen Nøtterøy slik at det til slutt endte med Nøtterøyseier 25-23.

Nøtterøy Håndball Elite G18 er dermed kvalifisert for Lerøyserien etter en dag som begynte meget svakt, men som ble avsluttet på en meget sterk måte. Gratulerer til guttene med videre avansement og en stor takk til foreldregruppa, med Roger Nilsen og Beate Røsland i spissen, for et meget godt gjennomført arrangement