Kan du hjelpe oss med en hybel?

Salim er en meget utadvendt og hyggelig kar i tillegg til å være linjespiller hos oss. Og nå trenger vi litt hjelp til å finne en liten leilighet eller hybel til han.

Så hvis du har et lite husvære å leie ut til en dedikert idrettsutøver som stort sett jobber på dagtid, trener på kveldstid og spiller kamp i helgene, ville vi være takknemlig om du ga lyd fra deg. Vi garanterer at du får en leietager det ikke er noe bråk med.

Salim jobber på Kaldnes, og trener i Nøtterøyhallen og på Stamina, så Vestskogen, Teie og sentralt i Tønsberg er veldig interessante områder. Det trenger heller ikke å være så stort; en seng, bad/toalett og en liten kjøkkenkrok gjør nytten. Vi håper å finne noe til maks kr 5500,- pr måned.

Ta kontakt med Henning Østrem på tlf 91776263

Se Spillerprofil