Legg til side VM og juleforberedelser, få med deg lokalderby i 2. divisjon!

Torsdag kveld kl. 20.00 braker det løs med lokalderby mot Teie i Nøtterøyhallen.

Dette er en prestisjekamp der de unge møter de eldre, der innsats og pågangsmot møter fysikk og erfaring, der de som trener på hver sin side av skilleveggen i Nøtterøyhallen endelig møtes til kamp. For en drøy times tid legges den vennskapelige tonen igjen i garderoben når lagene møtes på parketten for å gjøre opp om hvem av lagene med tilhørighet i hallen som er best i 2. divisjon.

Vanligvis er det ikke så mange tilskuere på tribunen på 2. divisjonskampene, men akkurat denne kampen trekker noen ekstra tilskuere, og skaper litt ekstra stemning på tribunen. Det blir ofte jevne kamper og god underholdning så kom å få med deg denne kampen. Det setter kanskje en ekstra spiss på det hele at flere av spillerne i Nøtterøys unge mannskap, har spilt med Teie-drakta på i store deler av gutte- og ungdomsårene.

Vanligvis har de erfarne “Teie-herrene” beseiret de fremadstormende “Nøtterøy-gutta”, men det har vært noen unntak opp gjennom årene. Og kanskje det blir det også på torsdag. Uansett er disse lokal-derbyene litt viktigere denne sesongen enn tidligere. Fordi NHF legger om divisjonssystemet neste sesong, er det bare de 6 beste lagene i divisjonen som er sikret 2. divisjonsspill neste sesong. Så langt i sesongen ligger begge lag utsatt til på tabellen.

Det er for øvrig Nøtterøy som er kamparrangør og har hjemmekamp, men det er kanskje tvilsomt om hjemmebane blir en stor fordel denne gangen J

Velkommen på kamp i Nøtterøyhallen torsdag kl 20.00