Nøtterøy Håndball — Lillestrøm TH lørdag 19. desember klokken 17:00

Årets siste kamp er på lørdag, og motstander er Lillestrøm

Etter tre strake seire mot henholdsvis Charlottenlund, Viking TIF og Fjellhammer, er vi “over streken” i tabellsammenheng. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at faren er over og at resten av sesongen går som en lek. Vi har fortsatt utfordringen i spillet vårt som vi sliter med å løse i kampsituasjon. Og selv om det har blitt seire, har vi slitt mer enn vi burde for å få med oss poengene. Vi har også benyttet Johnny som spiller i deler av kampen. Det er ingen ønsket situasjon, hverken for laget eller Johnny, men i den grad det kan bidra til avlastning og trygghet på banen er det positivt.

Det er viktig å glede seg over at vi klarer å få med oss poeng, at vi ser at det går fremover og at flere spillere viser seg frem, både i trening og på kamp. Vi har gjennom høsten gjort noen grep og iverksatt tiltak som bidrar til at utviklingen går i riktig retning. Det har lettet litt på presset, og det gir oss også mer ro i treningsarbeidet.

Lørdagens motstander er Lillestrøm, som vi kjenner fra forrige sesong hvor vi møtte de tre ganger i serie- og cupsammenheng, da med to knepne tap og en uavgjort. Utfordringene med å møte Lillestrøm, er de samme som tidligere, deres offensive forsvar og fysiske spillestil. Det ligger dermed an til en tøff batalje i Nøtterøyhallen på lørdag, det blir ingen juleforestilling i fred og fordragelighet. Og vi vet at Lillestrøm har vunnet fem av de seks siste kampene, og de klarte også uavgjort mot serieleder Falk for en uke siden.

Så vi trenger nok en gang god hjelp fra vårt trofaste publikum, og vi håper mange velger å ta en pause fra juleforberedelsene for å få med seg denne viktige kampen. Vi kommer til å gi alt for å stoppe Lillestrøms klatring på tabellen slik at vi kan fortsette vårt avansement.

Vi sees i hallen på lørdag kl 17

Kampinformasjon

Tabell 1. divisjon menn