Nøtterøy — Kristiansand onsdag 13. januar klokken 18:00

Nytt år og nye muligheter

Se Kamp informasjon, spillere og statestikk

Godt nytt år alle håndballvenner!

Vi avsluttet sterkt før jul med nok en seier, den gang mot Lillestrøm med 26-22 hjemme i Nøtterøyhallen. Det bidro til at vi kunne ta en julepause med litt senkede skuldre. Men når vi gjør opp regnskapet etter halvspilt serie er fasiten at vi har 4 seire og 7 tap, negativ målforskjell på 7 mål og en niendeplass på tabellen. Dette er langt under det som var sesongens målsetting, og det er akkurat nå langt opp til de beste lagene. Det positive er imidlertid at vi klarte å snu en meget negativ trend med målrettet jobbing gjennom høsten, vi har spilt jevnt med de aller fleste lagene, også de på toppen, men vi har tapt alt for mange av de jevne kampene.

Så nå er tiden inne til å revansjere de forsmedelige ettmålstapene innledningsvis i sesongen. Og først ute er Kristiansand der vi tapte 20-21 etter en sterk sluttspurt. Kristiansand har gode håndballtradisjoner, men har mistet tronen som sørlandets topplag etter en tur nedover i divisjonene. De rykket imidlertid opp til 1.divisjon denne sesongen og har ambisjoner om å komme tilbake til “gamle høyder”. Resultatmessig har de svingt gjennom første halvdel av sesongen, men avsluttet meget sterkt før jul og slo Falk som inntil da var ubeseiret.

Det er derfor to lag med selvtillit som møtes i Nøtterøyhallen på onsdag. Våre gutter har som nyttårsforsett og vinne de jevne kampene, så vi kommer til å kjempe hardt for også å ta skalpen til Kristiansand. Og dermed kunne fortsette vår klatring på tabellen.

Takk for all støtte fra tribunen når vi trengte det som mest i den tunge høsten. Det var til stor hjelp for oss. Nå skal vi betale tilbake med enda flere underholdende kamper og ytterligere poengplukking.

Møt opp i Nøtterøyhallen onsdag kl 18.00