KNALLBRA TILBUD PÅ ALARMPAKKER TIL VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE OG STØTTESPILLERE

I forbindelse med vårt samarbeid med NOKAS, så kan vi i Nøtterøy Håndball tilby våre andre samarbeidspartnere og støttespillere et knallgodt tilbud på alarmpakker – både på bedrift og privatmarkedet. I tillegg til det gode tilbudet, så støtter NOKAS Nøtterøy Håndball med kr. 2500,- per solgte alarmpakke. Vi setter derfor stor pris på hvis du kan bidra til å spre det glade og gode budskapet videre.

Gjør deg oppmerksom på at dersom din/en bedrift kjøper alarmpakke til kr. 599,- per mnd, så vil de ansatte få et mer gunstig tilbud. De betaler da kun kr. 299,- per mnd. for å sikre seg privat istedenfor kr. 399,- per mnd.

GRUNNPAKKER:

1. BEDRIFT 1. stk. sentral med tastatur, 2 stk kameradetektorer, 1 stk magnetkontakt, fjernkontroll, nøkkelbrikker, app for telefonstyring. Pris for installasjon: Kr. 0,- Pris per mnd.: Kr. 599,- eks. mva (alt inkludert!) Dersom bedriften har annen leverandør og NOKAS overtar som leverandør, vil prisen bli kr. 499,- per mnd. NB! Inngår en bedrift avtale med NOKAS, så kan bedriften tilby sine ansatte alarmpakken for kr. 299,- per måned istedenfor kr. 399,-. Dersom kunden/bedriften ønsker å oppgradere med tilleggskomponenter, så koster det kr. 990,- per ekstra komponent (infrarød detektor kamera, røykdetektor, magnetkontakt ++).

 Nokas DM bedrift NIF
Nokas DM privat NIF

 

2. PRIVAT/HYTTE OG FRITID 1 stk sentral med tastatur, 2 stk kameradetektor, 2 stk optiske seriekoblete brannvarslere, kodebrikker, app for av og påslag.

Pris installasjon: Kr. 1,-

Pris per mnd.: Kr. 399,- ink. mva.

NB! Inngår en bedrift avtale med NOKAS, så kan bedriften tilby sine ansatte alarmpakken for kr. 299,- per måned istedenfor kr. 399,-. Dersom kunden/bedriften ønsker å oppgradere med tilleggskomponenter, så koster det kr. 990,- per ekstra komponent (infrarød detektor kamera, røykdetektor, magnetkontakt ++).

 

Har du ytterligere spørsmål? Nøl i så fall ikke med å kontakt med
Astrid-Marie Nygård
Nøtterøy Håndball
marked@nifhandball.no