Nøtterøy godt representert til NM for G17

Til helgen arrangeres NM for regionslag for G17 på Stange utenfor Hamar, og det er tatt ut 4 spillere fra Nøtterøy Håndball.

Fra G16 er Jacob Weidemann og Eirik Varpe tatt ut og fra vårt G18-lag er Fredrik Butler Wang og Jostein Østrem med. I tillegg er Thomas V. Huseby på reservelista slik at det er liten tvil om at våre yngre spillere holder et høyt nivå.

Håndball-Norge er delt opp i syv regioner: Sør, Sør-vest, Vest, Øst, Innlandet, Midt-Norge og Nord og hver av disse regionene stiller da med lag bestående av spillere fra 98- og 99-årgangene. Våre gutter representerer region Sør. Kampene starter opp på fredag og turneringen avsluttes på søndag hvor Norges beste regionslag for J17 og G17 kan kåres.

Guttene møttes til de siste forberedelser på tirsdag kveld i Reistad Arena hvor også treningskamp mot St.Halvard seniorlag stod på agendaen. Regionlaget tapte knepent, og rapportene derfra tyder på at regionlaget var i føringen mesteparten av kampen. Alle våre gutter kom på scoringslista, også målvakt Eirik Varpe.

Så dette lover godt, og vi ønsker våre gutter lykke til i turneringen!