Nysignering av bakspiller, Jørund Bach

Bli bedre kjent med vår nye bakspiller, Jørund Bach!

«Jeg valgte å gå til Nøtterøy fordi jeg fikk det beste sportslige tilbudet der. Det skjer mye spennende i klubben nå både med tanke på ny trener, nye og nygamle spillere og ikke minst ungdomsavdelinga. I tillegg så er Nøtterøy en klubb som klinger godt i håndball-Norges ører.

Jeg er født i 1997, er 194 cm lang og er bakspiller. Fortrinnsvis spiller jeg venstreback, men jeg har også spilt både midtback og på høyre bakspillerplass.

Ambisjonene mine er å bli best mulig. På kort sikt jobber jeg for å få spilletid i 1. divisjon. På lang sikt vil jeg være med på å ta Nøtterøy tilbake i Grundigligaen, for spill på øverste nivå i Norge frister.

Styrken min på banen er definitivt forsvarsspillet. Jeg er rask i forflytningen sideveis, smart og taklingsvillig. Målet mitt nå er å bli enda bedre bakover på banen, men også å forbedre det offensive spillet mitt slik at det står i stil til de defensive ferdighetene mine.

Jeg har tidligere spilt for Rørvik IL håndball (moderklubben min i Trøndelag) og så har jeg vært i Falk i 3 år. Jeg flyttet til Horten som 16-åring for å satse på håndball. Nå har jeg skrevet under en A-lagskontrakt for Nøtterøy og så får tiden vise om det blir fast spill på A-laget.

I tillegg til å være håndballspiller, skal jeg begynne å studere fra høsten av. Jeg håper å starte på bachelor i økonomi og ledelse på Bakkenteigen. Dette er et 3-årig studium, men jeg planlegger å ta master etterpå.

Jeg har trent en stund i Nøtterøy nå og har bare godord å si om laget, klubben og miljøet. Det er en hyggelig gjeng som har tatt godt i mot meg. Apparatet rundt er både positivt og engasjert, så jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen.»


Regionsavisa for Namdalen med artikkel om Jørund

Jørund FullSizeRender

Les avisartikkel om Jørund