Nøtterøy ute av NM

Nøtterøy gikk på et forsmedelig tap mot Herulf Moss i første runde av NM i går kveld. Dermed er cup-spillet over nesten før det har startet.

Nøtterøy ble tatt på senga av et offensivt og godt forberedt Herulf-lag, som straks tok kommandoen i kampen med intensitet og sikkerhet i spillet sitt. Nøtterøy kom aldri skikkelig i gang med kampen i første omgang, og skuddene satt ikke. Forsvaret var heller ikke på nivå med det guttene har vist på trening i oppkjøringsfasen.

 

I andre omgang kom Nøtterøy mer med i kampen, og vi så en viss forbedring. Dermed klarte guttene våre å utjevne forskjellen og ta igjen Herulfs ledelse, og det stod uavgjort etter fulltid. Dermed var det duket for ekstraomganger. Vi øynet her muligheten til å ta hjem den seieren alle forventet over 2. divisjonslaget fra Østfold, men de gulkledde kom raskt i føringen med to mål. Det skulle vise seg å bli for tøft for Nøtterøy å ta igjen den ledelsen, og kampen endte til slutt med ett-målsseier, 33-32, til hjemmelaget Herulf Moss.

 

Nå gjelder det for våre gutter å riste av seg denne skuffelsen og se frem mot en sesong der vi skal være med å kjempe om de gjeveste plassene i 1. divisjon. Men som alltid, – det gjelder å ta én kamp om gangen og være best mulig forberedt til enhver motstander. La onsdagens kamp være en lærepenge om at det gjelder å gå i krigen med alle våpen klare uansett hvilken divisjon laget spiller i.

Målscorere for Nøtterøy:

Khaled Chentout (7), Simen Kroken (7), Gisli Thorisson (7), Njål Christensen (5), Trygve Trangerud (3), Michael Jonassen (2) og Jacob Weidemann (1).

Toppscorer for Herulf Moss:

Sebastian Schwartz (7)