Tur til Danmark

Nøtterøys A-lag, samt rekrutt- og G18-lag har nettopp kommet tilbake fra en givende treningsleir i Danmark denne helgen.

Styret i Nøtterøy Håndball Elite deltok også på turen, og benyttet anledningen til å jobbe med klubbens visjon, mål, virkemidler og handlingsplan for Nøtterøys fremover.

Årets treningsleir i oppkjøringsfasen ble lagt til Ålborg, og begge lag hadde fem gode treningsøkter i løpet av knappe tre dager. I tillegg til godt utbytte av øktene, var det også lagt opp til evaluering av periodeplanen, samt noen sosiale aktiviteter. Blant annet stod Michael for en meget underholdende quiz på lørdagskvelden.

Trenerne Torbjørn Klingvall og Igor Koprivica er godt fornøyd med turen. Lagene har fått jobbet med spillet sitt, og det har vært god stemning i gruppen. Det virker som om alle har trivdes på turen, og at vi har blitt tettere som gruppe, forteller Igor fornøyd.

Nå gjelder det å gjøre en siste innsats denne uken før årets første seriekamp for A-laget står for tur. Allerede førstkommende søndag er det duket for spenning når Nøtterøy setter seg i bussen på vei til Kristiansand for å møte laget som endte tre plasser over oss i fjorårets 1. divisjon med åtte poeng mer enn Nøtterøy. Men det var i fjor, – NÅ er det I ÅR, og VI ER KLARE!

Bli med til Sørlandet og støtt guttene våre, heia Nøtterøy

Måltid
Skolen eller treningsanlegg
På bussen