Bare nesten i serieåpningen

Årets første seriekamp endte ikke slik vi ønsket. Det ble tap med knappest mulig margin, 25-24, mot Kristiansand.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og lagene vekslet på å være i føringen. Men til slutt så ble det altså hjemmelaget Kristiansand som kunne gå jublende av banen med seier og to poeng i sesongens åpningskamp.

– Vi gjør en mye bedre kamp enn mot Herulf i Cup-kampen, og vi møter også et bedre lag, forteller Nøtterøys assistent-trener Igor Koprivica fra bussen på vei hjem. – Vi står bedre bakover, og slipper bare inn 25 mål, det er bra.

Khaled Chentout, som scoret 4 av Nøtterøys mål, mener at målvakten til hjemmelaget hadde en stor aksje i seieren til Kristiansand. Han reddet mye og godt når Nøtterøy kom til gode avslutninger gang på gang. Nøtterøys toppscorer med 5 mål, Michael Jonassen, melder om god innsats gjennom 60 minutter, men at litt manglende rytme i spillet nå i starten av sesongen, samt litt mye «stang ut» i stedet for «stang inn» i sluttminuttene gjør at guttene våre må vende nesen hjem til Vestfold uten poeng i bagasjen.

Men vi reiser oss raskt, og allerede nå til søndag kl. 18.00 er det kamp i Nøtterøyhallen mot Sandnes, som slo Haugaland med 6 mål hjemme i dag. Vi tar ikke lett på oppgaven, men skal kjempe om hver ball og gi alt for at sesongens første hjemmekamp ender med to poeng og seier til Nøtterøy-herrene.

Kampfakta:
Kristiansand – Nøtterøy 25-24 (12-12)

Målscorere Nøtterøy:
Michael Jonassen (5), Khaled Chentout og Gisli Thorisson (4), Kristian W. Nordby (3), Simen Kroken, Salim Hasagic, Trygve Trangerud og Jonas Aunvold (2).

Toppscorer Kristiansand:
Christiansen (6)

Utvisninger:
Nøtterøy – 4 x 2 min
Kristiansand – 5 x 2 min