Nøtterøyspiller på landslagssamling med LM96.

A-lagets målvakt, Karl-Henrik Stenkjær, er tilbake i landslagsvarmen etter noen måneder på sidelinjen. Han er kalt inn til LM96-landslagets samling i Skien 22.-25. september. Dette er en storsamling der også LM00 og rekruttlandslaget til herrene stiller.

Det blir fokus både på fysisk trening og trening med ball hver dag.

Etter en tid med litt manglende utvikling og der landslagsledelsen har ønsket å se på andre alternativer på målvaktposisjonen, er Karli nå tilbake der han ønsker å være, nemlig på samling med de beste håndballspillerne på sin alder. Han skal gjøre sitt ytterste for å beholde den plassen fremover.
– Det er bra fokus på oss målvakter, og vi har god hjelp i målvaktstrener Sindre Walstad, som selv har en fortid på Norges A-landslag. Jeg føler at jeg har utviklet meg ganske mye fysisk og kondisjonsmessig, og at jeg generelt har blitt en bedre håndballspiller, sier sisteskansen til Nøtterøy.

Karl-Henrik var med da laget tok 6. plassen i VM i Russland i fjor. Neste store mål er VM neste sommer. Da skal han være i sitt livs form, og gjøre sitt til at Norge er med og kjemper om medaljene.

Vi ønsker lykke til med samlingen og forberedelsene fremover.