Fortsatt ledige plasser på håndballskolen

Vi har fortsatt ledige plasser på vår håndballskole som arrangeres i høstferien 3-5. oktober i Nøtterøyhallen. Håndballskolen er for både jenter og gutter i alderen 6-14 år og koster kun kr. 1000,- (søskenrabatt kr. 650,-). Meld deg på i dag hvis du ikke allerede har gjort det

Påmelding og program finner du på vår hjemmeside: http://nifhandball.no/2016/08/22/handballskole-3-5-oktober/

Vi gjør oppmerksom på at kontaktinformasjon og allergier må sendes til marked@nifhandball.no ved påmelding. Det kan også forekomme små endringer i selve programmet.

Vi ser frem til atter en gang å fylle Nøtterøyhallen med håndballglade barn og håper at akkurat ditt barn har lyst å dele litt av høstferien sin sammen med oss i Nøtterøy Håndball. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder.