Ned på jorden igjen…

Etter forrige helgs utklassing på hjemmebane mot Sandnes, der Nøtterøy storspilte både i angrep og forsvar og alt stemte i 38-26 seieren mot sør-vestlendingene, var det rett ned på jorden igjen da vi tapte borte mot Nærbø søndag ettermiddag. Vi gikk på enda et kjedelig ett-målstap, 26-25.

– Det kostet oss mye å komme inn i kampen. Nærbø spilte et offensivt 3-2-1-forsvar som det var vanskelig for oss å finne ut av, i tillegg til at de straffet oss med kontraløpet sitt, forteller lagets toppscorer, Khaled Chentout, etter kampen. Etter hvert fant vi bedre ut av det offensive forsvaret deres, og vi kom oss opp i ledelse med to mål. Men flere tekniske feil mot slutten av første omgangen kostet oss noen mål i mot, og dermed ledet Nærbø med ett mål til pause, 17-16.

Andre omgangen fortsatte jevnt, og lagene fulgte hverandre helt inn. Lagets trener, Torbjørn Klingvall, forteller til TB at forsvarsspillet i andre omgang var veldig bra, men at vi ikke fikk uttelling fremover på banen. – Mange vil gjerne gjøre ting på egenhånd, men det lykkes ikke helt slik man ønsker.

Det bor mye i laget, og med tålmodig og fornuftig arbeid fremover skal vi se at Nøtterøy kommer til å fremstå som et godt og samspilt lag, der alle er med og bidrar for og med hverandre. Da kan det bli flere slike heidundrende seiere som vi var vitne til forrige helg i Nøtterøyhallen da Sandnes ble feid av banen.

KAMPFAKTA:

Nærbø-Nøtterøy 26-25 (17-16)

Målscorere Nøtterøy:
Khaled Chentout (8), Kristian Werner Nordby (6), Michael Jonassen (4), Simen Kroken (3), Victor Tollefsen, Gisli Thorisson, Trygve Trangerud og Njål Christensen (1).

Toppscorer Nærbø:

  1. Aksnes Lode (8)

Utvisninger:

Nøtterøy 3 x 2
Nærbø    3 x 2