Endelig løsnet det på bortebane

Etter to unødvendige knepne tap på bortebane i sesongåpningen var det full skjerpings på alle hold. Ikke tale om at Nøtterøy skulle gå på nok et bortetap da de tok turen til andre siden av Oslo for å møte ubeseirede Follo søndag kveld.

Anført av en meget opplagt sisteskanse, Johan Hedlund Bergqvist, ble grunnlaget for storseier lagt i første omgang. Follo åpnet best og ledet 3-0, men så scoret Nøtterøy hele 11 ganger på rappen. Det stod hele 11-3 til Nøtterøy før Follo klarte å score igjen mot vår eminente målvakt, som etter kampen stod med imponerende 59 i redningsprosent.

Forsvaret satt også godt, og fremover fant Khaled, Michael og de andre veien til nettmaskene gang på gang. Til pause hadde Nøtterøy opparbeidet seg en komfortabel åttemåls-ledelse 14-6.

Andre omgang ble målfattig, men det var aldri noe tvil om at poengene skulle fraktes med buss hjem til Nøtterøy. Mot slutten av kampen fikk også ungguttene spilletid, og klarte å opprettholde ledelsen siste halvdel av andre omgang.

Med en solid seier 22-15 borte mot sterke Follo, klatret Nøtterøy opp til tredjeplassen på tabellen.

Nå venter en ukes hvile fra seriespill, før guttene våre nok en gang skal ta turen vestover den 23. oktober. Da er det Stord som skal bekjempes.