Nøtterøys G20 klare for semifinale i NM

Tirsdag kveld var det G20 sin tur til å møte Follo. Denne gangen på hjemmebane. På samme måte som herrelaget stakk av med seieren og to poeng i søndagens bortekamp mot Follo i 1. divisjon, så vant også juniorene våre kvartfinalen i NM 26-21, og avanserte med dette til semifinalen. 

Dette er meget sterkt, særlig med tanke på at vi tapte mot Follo i det innledende gruppespillet til G20-NM med hele 29-21 for noen uker siden, i tillegg til at vi fikk vår bakspiller Trym Skoglund skadet allerede i starten av kampen.

Men til tross for bare tre bakspillere på grunn av flere skadeforfall, så klarte vi å stå samlet kampen gjennom. Karl Henrik Stenkjær stod meget godt i målet hele kampen, og foran seg hadde han et fantastisk bra forsvar.

– Vi fikk en god start og gikk raskt opp i ledelse 4-0, og derfra vokste hele laget gjennom kampen, forteller den meget fornøyde og stolte Nøtterøy-treneren, Igor Koprivica. etter kampen. – Vi har momentum kampen igjennom og vinner klart og fortjent.

Nå er Nøtterøy-juniorene klare for semifinale i NM. Mot hvem er ikke avgjort ennå, men det som er sikkert er at det nå bare er én kamp som skiller oss fra finalen i Oslo Spektrum. Der har vi lyst til å stå og kjempe for å bli norgesmestre for G20 i 2016.

Vi takker Follo for en real fight, og lar oss imponere over at deres lokalavis Østlandets Blad fant tid til å reise rundt fjorden og til Nøtterøy på en tirsdags kveld for å dekke deres kamp i NM-G20. Imponerende og meget bra!

Kampfakta:
Nøtterøy – Follo 26-21 (14-12)

Målscorere Nøtterøy:
Jostein Østrem (8), Issa B. B. Mbow og Jørund Bach (5), Jonas Aunvold (3), Njål Christensen og Fredrik Butler Wang (2) og Trym Skoglund (1).

Toppscorere
Ekeberg og K. Lothe (4)

Utvisninger:
Nøtterøy: Ingen
Follo: 2 x 2 min