Nok en storseier på hjemmebane

Etter en tam start fra Nøtterøy sin side, der Haugaland hadde initiativet i kampen og ledet hele 2-7 etter nær halvspilt første omgang, fikk hjemmelaget bedre tak på kampen.

– Vi fortsetter med vår struktur på spillet og lar oss ikke stresse selv om Haugaland gjør en god start på kampen, forteller assistent-trener Igor Koprivica etter at lysene i hallen er slukket. – Vi viser en trygghet på at vi skal være best gjennom 60 minutter, og etter hvert får vi lønn for tålmodigheten vår.

Nøtterøy lå riktignok under til pause med to mål, 11-13, men selv om enkelte på tribunen kanskje bet negler og var nervøse, så var guttene våre på banen og på benken like rolige.

I andre omgang kjørte Nøtterøy over gjestene, så Haugaland ikke kunne tro hva som hadde truffet dem. Av 23 avslutninger gikk hele 22 i mål. Simen Kroken stod frem som en eminent skytter og ble dagens toppscorer med hele 10 fulltreffere. Kampen ble blåst av med kalassifre 33-20 og hele femten pluss i andre omgang. Gledelig var det også at ungguttene kom innpå mot slutten av kampen, fortsatte spillet på samme måte som resten av laget og gjorde en meget god kamp.

Nå har Nøtterøy-herrene inntatt tredjeplassen på tabellen, ett fattig poeng bak de to ledende lagene Sandnes og Sandefjord, men med en ekstremt mye bedre målforskjell enn alle de andre lagene på tabellen på grunn av alle storseirene i det siste.

Det er en ukes pause før neste kamp er borte mot Viking i Stavanger søndag 13. november kl. 16.30. Deretter er det duket for storoppgjør og toppkamp i naboduellen mot Sandefjord i Nøtterøyhallen søndag 27. november kl. 18.00. Den kampen vil du IKKE gå glipp av. Sett av datoen allerede nå, – for det blir en «rysare» av en kamp!