FØRSTEMANN TIL MØLLA!

Vi inviterer til et forrykende foredrag som det vil bli kamp om for å sikre seg billetter. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Foredraget er ett av flere tiltak som skal bidra til å øke inntektene til klubben – et tiltak som kommer både våre samarbeidspartnere og deres ansatte/kunder, samt supportere til gode.

Flere kjenner Gyrid fra før og vet hva hun er god for. Til de som ikke kjenner til henne, så kan vi love at dette blir et fengende, motiverende og veldig inspirerende øyeblikk.  For tre år siden hadde Gyrid sitt første foredrag for Nøtterøy Håndball og hun bergtok alle fremmøtte med sitt vinnende vesen og kloke ord. Dette vil garantert skje igjen!

Tidspunkt: 27. november kl. 1600
Sted: Aulaen i Nøtterøyhallen
Pris: Kr. 150,-
Påmeldingsfrist:
23. november. Begrenset antall plasser!
Påmelding til: marked@nifhandball.no

Invitér med deg venner, familie eller kollegaer til en sosial, hyggelig og inspirerende ettermiddag i Nøtterøyhallen. Etter foredraget byr vi opp til et uhyre spennende håndballshow da Nøtterøy møter Sandefjord kl. 18.00. Alt dette for kun kr. 150,-!

Boksignering
Gyrid er ute med sin første bok med den selvskrevne tittelen «Det er meg det kommer an på». Dette er en bok hun har tatt videre fra sin far og gjort om til sin egen – med sine historier og sin måte å skrive på. Boken kan du selvfølgelig få kjøpt i Nøtterøyhallen og til og med få signert av hovedpersonen selv J Hva med å kjøpe en inspirerende og motiverende julegave til enten venner eller familie? Boken koster kun kr. 300,- hvorav deler av salget går direkte til Nøtterøy Håndball. Det gis kvantumsrabatt ved kjøp av 20 bøker eller flere.

Vi sees til et forrykende foredrag og en uhyre spennende naboduell søndag 27. november! Husk, det er begrenset antall plasser!

flyers_det-er-meg-det-kommer-an-pa