Viktige to poeng borte mot Viking

Det ble en skikkelig slitekamp borte mot Viking søndag kveld. Det som på papiret virket som et enkelt oppgjør, ble litt vanskeligere enn forventet.

Vi slet i angrepsspillet vårt i dag, forteller dagens toppscorer med hele 11 mål, Khaled Chentout. Men bakover stod kampens beste spiller, Karl Henrik Stenkjær, glimrende i mål, og forsvaret satt som det skulle. Dermed var det duket for en målfattig kamp på Vestlandet. Nøtterøy lå hele tiden et lite skritt foran, og til pause ledet våre gutter 11-12.

Andre omgang ble nokså lik første, og på et tidspunkt stod det faktisk uavgjort. Det er helt tydelig at dette ikke var blant Nøtterøys beste kamper denne sesongen, men desto viktigere er det at vi klarte å ta med oss begge poengene på flyet hjem til Vestfold.

Neste kamp er hjemme mot Sandefjord søndag 27. november kl. 18.00. Det blir et skikkelig toppoppgjør mellom to sultne rivaler. Vi lader opp til den kampen med en skikkelig «generalprøve» i semifinalen i G20 førstkommende onsdag kl. 18.00. Begge kampene spilles i vår storstue, Nøtterøyhallen. Kom til hallen og hjelp gutta frem til FINALE I OSLO SPEKTRUM 😀