To tippere med full pott halvveis

Nøtterøy Håndball lanserte i september en tippekonkurranse for sesongen 2016/-17 med premier fra sponsorene Bertel O. Steen (billeie og bilpleie) og Optura (klokke). Det er levert inn totalt 74 tippekuponger innen fristen som var 2. oktober, i forkant av hjemmekampen mot Runar.

Før den tid hadde Nøtterøy tapt to bortekamper mot hhv Kristiansand og Nærbø og vunnet hjemmekampen mot Sandnes. De fleste tipperne var nok derfor litt usikre på hvordan Nøtterøy ville klare seg i 1. divisjon. De innleverte tippekupongene bærer også preg av dette da de fleste ikke har klart å være så optimistiske som virkeligheten skulle vise seg å bli. For i de 8 neste kampene før juleferien, ble status som kjent 7 seire og en uavgjort hvilket gjør at laget nå ligger øverst på tabellen halvveis i sesongen.

Men to tippere; Annicken Greger Jahnsen og Nils Skoglund, hadde klokketro på laget og følelse for hvordan kampene ville arte seg. De hadde dermed riktig tippetegn på alle de åtte gjenværende kampene i høstsesongen.

Og hele seks tippere er rett bak med syv riktige; Eva Linnebjerg, May Ruud, Margareth Wilhelmsen, Geir Weidemann, Anne Marie Østrem og AndreaCarlsen. Enda flere har seks riktige, men vi er bare halvveis i sesongen og mye kan fortsatt skje før tabellen er endelig og vi kan dele ut premiene til de tre beste tipperne.

Allerede 15. januar er første kampen etter juleferien, og mulighet til å revansjere tapet mot Kristiansand når disse gjester Nøtterøyhallen kl 17.00 denne dagen. Hvorvidt de to tipperne i teten klarer å holde utfordrerne bak seg, gjenstår å se. Men vi kan i hvert fall avsløre at begge er optimistiske på Nøtterøys vegne også for resten av sesongen og at det bare er ørsmå forskjeller i deres spådom om utfallet av kampene.
Vi kan jo bare håpe at deres tipping vil gjenspeile virkeligheten for da vil Nøtterøy fortsatt være med helt i toppen når siste kamp spilles tidlig i april.
Vi kommer tilbake med en ny tippestatus i første halvdel av mars.