Seier i toppoppgjøret

Etter en liten uke på andreplass, har Nøtterøy igjen inntatt toppen av tabellen, etter at de slo serieleder Sandnes på bortebane søndag ettermiddag.

 

Det ble en jevnspilt kamp der lagene fulgte hverandre hele veien. Assistenttrener Igor Koprivica kan fortelle at de to omgangene var som speilbilder av hverandre. Nøtterøy var hele tiden en tanke foran hjemmelaget i første omgang, men mot spillets gang, så var det Sandnes som kunne gå til pause med ett måls ledelse. I andre omgang var det motsatt. Sandnes hadde initiativet og var foran det meste av omgangen, men til slutt var det Nøtterøy som kunne juble for seier og to poeng med seg på flyet hjem.

– 31 mål på bortebane mot serielederne er absolutt godkjent, men det ble vanskelig å holde tett bakover, så det ble litt flere mål imot enn vi skulle ønske, forteller Igor.

Nøtterøy-spillerne gjorde altså jobben fremover på banen. Kristian W. Nordby og Trygve Trangerud var sikre på kantskuddene, det samme var Gisli Thorisson med 100% uttelling på sine skudd. Simen Kroken hadde hele 9 fulltreffere og stod virkelig fram som storskytter i kampen, mens Khaled Chentout, til tross for usedvanlig få mål til han å være med sine 4 scoringer (2 av dem fra sjumeter), like fullt gjorde en veldig god kamp som vanlig, og var viktig. Særlig avgjørende ble hans siste scoring, som sendte Nøtterøy 2 mål foran med 34 sekunder igjen å spille. Dermed gjorde det ingenting at Sandnes klarte å score like etter. To poeng var sikret, og dermed er vi tilbake i førersetet på toppen av tabellen.

Gratulerer gutter 🙂 Gratulerer hele Nøtterøy 🙂

Kampfakta:

Sandnes – Nøtterøy 30-31 (14-13)

Målscorere Nøtterøy:
Simen Kroken 9, Kristian W. Nordby 6, Gisli Thorisson, Khaled Chentout 4, Michael Jonassen, Trygve Trangerud 3, Salim Hasagic og Jacob Weidemann 1.

Toppscorer Sandnes:

Andre Ellertsen 7.

Utvisninger:

Nøtterøy – 3 x 2 min
Sandnes – 4 x 2 min