Solid seier for glisne tribuner

Lørdag ettermiddag stod bunnlaget Stord på andre banehalvdel da Nøtterøy skulle vise hvor skapet skal stå.

 

Det viste hjemmelaget til gangs. Etter å ha lagt et meget solid grunnlag i første omgang, fikk Klingvall rullert på laget, slik at alle fikk bra med spilletid, og seieren var aldri truet.

Til pause stod det hele 17-8, og avstanden på ni mål ble holdt i sjakk gjennom den andre omgangen da trenerteamet slapp til ungdommen. Resultatet til slutt ble 32-23 til Nøtterøy, med andre ord en komfortabel og solid seier, til tross for glisne tribuner. 250 tilskuere er ikke mye å skryte av. Håper vi får se mange flere i neste hjemmekamp, søndag 12. mars kl. 18.00 mot Viking.

 

Kampfakta:

Nøtterøy-Stord 32-23 (17-8)

Målscorere for Nøtterøy:

Michael Jonassen (7), Trygve Trangerud (6), Simen Kroken (4), Gisli Thorisson og Trym Bjørnsen Skoglund (3), Jørund Bach, Salim Hasagic, Theodor Greger Jahnsen og Njål Christensen (2) og Kristian Wrner Nordby (1).

Toppscorer for Stord:

Vegard Hareide (7)

 

Utvisninger:

Nøtterøy – 5 x 2 min

Stord      – 3 x 2 min