Skousen hvitevarer

Som Nøtterøysupporter får du minimum 15 % på kjøp av hvitevarer hos Skousen i Tønsberg. Bruk kodeord «Nøtterøy Håndball» for å få en hyggelig pris.

Skousen Hvitevarer er en faghandel for hvitevarer, med høy kompetanse og et brennende ønske om å ha fornøyde kunder som vender tilbake. Dette gjør de blant annet ved å finne riktig produkt for deg som kunde. Som et ledd i dette, tilbyr de 60 dagers åpent kjøp på det de anbefaler deg å kjøpe!

Det vil si at dersom du ikke er fornøyd med produktet de anbefaler deg, kan du bytte eller returnere produktet innen 60 dager. Du skal selvsagt bruke produktet i perioden. Det eneste de ber deg om er å vaske og gjøre produktet rent før du leverer det tilbake, og ta med alt som fulgte med av tilbehør, bruksanvisning osv.

Hvor finner du Skousen hvitevarer?
Skousen hvitevarer finner du på Kilen industriområde. Butikken er plassert mellom Europris og Kilen senter, i Kilengaten 16.

Vi oppfordrer alle våre supportere og samarbeidspartnere til å benytte seg av Skousen hvitevarer på Kilen.