Grei gjennomkjøring før Sandefjord-kampen

Etter storseieren (32-21) borte mot Haugaland i forrige kamp, hadde vi høye forventninger til guttene våre i søndagens hjemmekamp mot Viking. Forventningene ble innfridd i stor grad.

Nøtterøy kom absolutt godt i gang i kampen. Anført av meget godt forsvars- og målvaktsspill, ble grunnlaget for en storseier lagt i første omgang, og guttene gikk til pause med ledelse hele 19-10. Denne avstanden stod seg til midten av andre omgang. Da stod det hele 27-17 til Nøtterøy og kampen var så og si avgjort. Det betydde at lagledelsen kunne hvile de som spiller mest og sette på friske, unge bein. Med tanke på at Sandefjord venter i toppoppgjøret førstkommende onsdag, var nok det et lurt trekk. Men det resulterte i at Viking kunne krype stadig innpå, og til slutt var Nøtterøys ledelse skrumpet inn til bare fire mål. Det viktigste var uansett de to poengene vi tok med oss i kampen.

 

Nå håper og forventer vi at mange nøttlendinger og andre Nøtterøy-«fans» kjenner sin besøkelsestid og tar turen til Jotunhallen førstkommende onsdag kl. 18:00. Da er det altså toppoppgjør mellom nummer to og tre på tabellen. Nøtterøy ligger på andre plass med én kamp mindre spilt, så vi har et godt utgangspunkt, men vi trenger de to poengene for å få litt pusterom på andreplassen.

Kampfakta:

Nøtterøy – Viking 32-28 (19-10)

Målscorere for Nøtterøy:

Simen Kroken, Khaled Chentout og Kristian W. Nordby 6, Theodor G. Jahnsen 5, Jonas Aunvold 3, Salim Hasagic og Michael Jonassen 2, Trygve Trangerud og Njål Christensen 1.

Toppscorer for Viking:

Henrik Revheim 7

Utvisninger:

Nøtterøy – 3 x 2 min
Vking      – 3 x 2 min