Et stort skritt mot GRUNDIGligaen

Med hele Jotunhallen "full av" nøttlendinger tok Nøtterøy et viktig steg mot GRUNDIGligaen for kommende sesong.

Det er kun Runar som kan gå forbi oss, og da må de vinne alle sine tre gjenstående kamper, mens vi kun trenger å vinne én av våre tre siste kamper for å sikre plassen.

Det ble en jevn kamp, og Nøtterøy startet godt, men utover i første omgang slapp vi Sandefjord litt for mye til inne på linjen, i tillegg til at vi mistet en del baller i angrep. Dermed stod det plutselig 10-6 til hjemmelaget. Nøtterøy slo imidlertid tilbake, og før pause var lagene ajour og kunne gå til pause med uavgjort 14-14.

Andre omgang viste guttene våre mye bedre spill. Vi hadde mer kontroll i forsvar og vi ble sikrere i angrep. Vi føler at vi fører kampen i andre omgang, forteller Nøtterøys hjelpetrener Igor Koprivica, selv om det ikke er før i sluttminuttene vi får et resultatmessig overtak.

Til slutt kunne alle nøttlendingene som hadde tatt turen til Jotunhallen juble for seier 29-27 til Nøtterøy. Hjertelig takk til et fantastisk publikum som absolutt vant tribunen og som hjalp laget vårt enda nærmere GRUNDIGligaen.