GRUNDIGligaen – here we come again!

Nøtterøyhallen var fullstappet av feststemte supportere under kampen mot Herkules søndag kveld. Over 900 tilskuere hadde tatt turen for å se guttene våre sikre seg opprykk til øverste nivå etter to år i 1. divisjon. Hvilken glede det er å endelig være tilbake i toppen!

 

Nøtterøy kom godt i gang og hadde god kontroll i forsvar. I tillegg satt kontringsspillet som det skulle, slik at vi fikk en solid ledelse 16-10, før Herkules knappet inn på ledelsen til 16-13 til pause. I andre omgang satt ikke spillet helt som det skulle, og Herkules klarte igjen å ta innpå oss. Men heldigvis klarte vi å vise mer ro og rutine enn Herkules, og dermed rykket vi fra gjestene igjen, forteller en lykkelig assistent-trener, Igor Koprivica, etter kampen. Det venter oss langt tøffere motstand kommende sesong, da det er et helt annet nivå i GRUNDIGligaen enn i 1. divisjon. Det blir spennende å se hvordan vi tar nivået. Uansett er det veldig gledelig at Nøtterøy er tilbake på høyeste nivå, så får vi jobbe steinhardt for å holde oss der. Det blir utfordrende og vanskelig, men også spennende igjen å være i GRUNDIGligaen, fortsetter Igor.

Flere uttalelser etter kampen:

– Byens stolthet er tilbake der de hører hjemme – nemlig på toppen!

Astrid-Marie Nygård, markedssjef

– Jeg er utrolig glad på spillernes vegne. De legger ned så mye arbeid og trening for å lykkes. All honnør til våre trenere, de har gjort en kjempejobb. Dette er det andre opprykket til den øverste ligaen for min del, – utrolig moro.

Henrik «Henken» Møyland, materialforvalter, alt-mulig-mann og «Nøtterøy-legende»

– Dette er resultatet av veldig bra jobbing i alle ledd i klubben. Veldig bra gjeng med spillere, hardtarbeidende og strukturert trenerteam og støtteapparat, og en solid og bra organisasjon. Fantastiske frivillige. Det har vært en knallsesong, men den er ikke over ennå. Vi går for seriegull, gjør vi ikke? 😀

Gyrid Beck Solberg, motivator, ihuga Nøtterøy-supporter m.m.

– Selv om kampen i dag var litt rusten, så har laget vist stor styrke gjennom hele sesongen. De spiller med selvtillit og tro, – og ikke minst vilje til å vinne. Her er jeg ganske sikker på at mr. Klingvall har gjort en kjempejobb med gutta. Det er så velfortjent og virkelig moro at de faktisk har rykket opp allerede, enda det gjenstår to kamper. Skulle ikke forundre meg om disse gutta faktisk kan klare å beholde plassen i GRUNDIGligaen også. Det var så gøy i hallen i dag… 900 tilskuere og en syk stemning hele tiden!

Katrine Gurrik, trofast supporter

– Dette er FANTASTISK!

Khaled Chentout, spiller

– Solid innsats av hele laget, trener- og støtteapparat og klubben gjennom en lang sesong er årsaken til at det har gått så bra som det har. Vi har vunnet og tapt sammen, prestert og ikke prestert sammen. Evnen til å stå sammen og ha troen på prosjektet er en viktig faktor for at vi har lykkes.

Michael Jonassen, spiller

Jeg er veldig imponert over det faktum at vi igjen er klare for spill i den gjeveste ligaen. Målrettet arbeid fra trenere og spillergruppe med fokus på prosess, prosess og prosess gav virkelig resultater til slutt. Man så vel allerede til jul at laget var inne i en meget positiv utvikling, men at det skulle holde til direkte opprykk og kanskje topplassering i 1. divisjon var vel ikke alle helt sikre på. Der tok vi heldigvis feil. Det er mye fokus på spillere og trenere ved et opprykk, men her må man ikke glemme et meget hardtarbeidende styre og mange frivillige som gjør en fantastisk jobb med å sikre topp underholdning, spenning og toppidrett til Nøtterøy og Tønsberg-distriktet. Tusen takk for flott innsats, gratulerer med opprykk og så må dere feire med måte! Vi gleder oss stort til igjen å se toppkamper i Nøtterøyhallen.

Oddvar Kristoffersen, Meny Skallestad – sponsor 

– God mandag, alle venner av Nøtterøy Håndball Elite. Det er usikkert om det helt har gått opp for oss alle at vi i går sikret opprykket til GRUNDIGligaen. Nå gjenstår det to kamper og vi går for seriemesterskapet. Selv om det er spillerne og trenerne som skal ha hovedæren for opprykket, så er tiden inne for å takke mange utenfor parketten. Takk til alle frivillige som stiller opp på alle hjemmekamper for at arrangementene blir en slik suksess. Takk til alle samarbeidspartnerne våre som til tross for motgang de siste årene fortsatt har hatt troen på oss og støttet oss denne sesongen. Takk til alle supportere som stiller opp på både hjemmekamper og bortekamper. Vi skaper den beste stemningen. Og ikke minst en takk til alle frivillige som utenfor arrangementene sørger for at hjulene går rundt med velvillighet, dugnadsånd og med et stort engasjement og støtte til Nøtterøy Håndball Elite. Arbeidet med å være forberedt til GRUNDIGligaen har allerede startet, og vi skal være forberedt til sesongstart. Igjen – tusen takk til alle som støtter oss på en eller annen måte.

Bjørnar G. Daae, styreleder

 

Kampfakta:

Nøtterøy – Herkules 29-24 (16-13)

Målscorere for Nøtterøy:

Khaled Chentout 8, Simen Kroken og Michael Jonassen 7, Kristian W. Nordby 4, Trygve Tangerud 2 og Salim Hasagic 1.

Toppscorer for Herkules:

Henrik Evensen 6.

Utvisninger:

Nøtterøy – 3 x 2 min

Herkules – 1 x 2 min