VÅRRENGJØRING I SKUFFER OG SKAP

Sommeren nærmer seg med stormskritt og vinterklær pakkes bort. Den årlige vårrengjøringen i skuffer og skap står for tur hos de fleste og klær/sko/tekstiler blir dessverre ofte kastet som restavfall.

Vi er opptatt av å skåne miljøet og bidrar til dette ved å ha containere utplassert på strategiske områder. Dette er områder som er lett synlig i lokalmiljøet og som gjør det lettvint for alle å kvitte seg med det overflødige. Det som noen ser som slitt eller søppel, kan være en skjult skatt og kanskje en nødvendighet for andre. Ved å benytte våre containere vil du ikke bare spare miljøet og sørge for gjenbruk, du vil også støtte oss som klubb. For hver kilo som leveres i våre containere, kommer det en inntekt direkte til driften av Nøtterøy Håndball Elite. Vi tar imot alt av klær, sko og tekstiler.

Er du usikker på hvor du kan finne våre containere? Da har vi gjort det enkelt for deg ved å synliggjøre alle utplasseringsstedene på følgende kart: https://goo.gl/u2EcNX

Rema 1000 Teie – Spar Kaldnes – Statoil Vestskogen – Rema 1000 Borgheim – Kiwi Kjøpmannskjær – Meny Heimdal – Torød dagligvare – Meny Skallestad – Kiwi Hjemseng – Maxbo Nøtterøy – Olsrød park – Gjermundsen auto – Sport 1 Tolvsrød – Plantasjen Gauterød – Kiwi Gauterød – Spar Foynland

NYE UTPLASSERINGSSTEDER?
Vi er stadig på utkikk etter nye utplasseringssteder. Dersom du har et lite område å avse, ønsker å bidra til å verne om miljøet i tillegg å støtte oss som klubb, så nøl ikke med å kontakte oss på marked@nifhandball.no eller ta direkte kontakt med Stig Antonsen på tlf.: 416 10 087.