Energi til Nøtterøy Håndball

NorgesEnergi går inn som Hovedsponsor for Nøtterøy Håndball!

Den nye avtalen gjøres gjeldende fra 1. juli 2017 og strekker seg over fem år. Den gjør NorgesEnergi til Hovedsponsor for Nøtterøy Håndball som ser frem til et langt og fruktbart samarbeid.

I tillegg har NorgesEnergi gått inn som hovedsponsor i sju andre klubber i Grundigligaen, hovedsamarbeidspartner til NTH, i tillegg til forbundspartner for NHF.

Samarbeidsavtalen er rikholdig, og spennende konsepter skal rulles ut etter sommeren.

– Avtalen med NorgesEnergi vil være viktig for Nøtterøy Håndballs sportslige utvikling og et bidrag til at vi når våre målsettinger, sier Astrid-Marie Nygård, Markedssjef hos Nøtterøy Håndball

NorgesEnergi, landets ledende lavprisaktør, gleder seg til å bli bedre kjent med Nøtterøy Håndball og ser frem til et langsiktig og spennende samarbeid.

Dette samarbeidet vil gi klubben sponsormidler og gode muligheter til å skape enda større inntekter de nærmeste årene. Klubbens supportere, medlemmer og bedriftsnettverk kan enkelt støtte klubben gjennom nye og spennende konsepter sier Sonja Wåland, Sponsoransvarlig i NorgesEnergi.

NorgesEnergi blir også en av Norsk Topphåndballs viktigste partnere, og vil med synlighet, aktivisering og ikke minst gjennom kommende konsepter bli en meget god bidragsyter til håndballen.

Avtalen med NorgesEnergi vil også være viktig for utviklingen og produksjonen av sendingene på handballtv.com, og vil dermed bidra til at publikum kan følge sine favoritter når man ikke har anledning til å se kampen i hallen, sier daglig leder i NTH Hein Barthold.

 KONTAKTINFORMASJON:

NorgesEnergi: Sponsorsjef Sonja Waaland, tlf. 45021133. https://www.norgesenergi.no/

Nøtterøy Håndball: Markedssjef Astrid-Marie Nygård, tlf. 90658801