Sommeravslutning med Ramnes Håndball

Det har nærmest blitt en tradisjon at flere av våre spillere stiller opp på sommeravslutningen til Ramnes Håndball – en klubb som alltid tar oss godt imot og som vi trives hos.

I år var det Kristian, Theodor, Gisli og Jacob som fikk æren av å dele kvelden med godt over 100 barn fra alderen 6 til 10 år i tillegg til fire spillere fra Ramnes sitt damelag. Og arrangementet ble en stor suksess for både små og store!


Våre gutter var engasjerte og lærte velvillig bort sine håndballkunster, de deltok på ulike stasjoner/aktiviteter med barna og sørget for utdeling av pokaler til fremtidens helter. Vi i Nøtterøy Håndball hadde med andre ord en fantastisk fin kveld på lag med Ramnes Håndball.

«Nøtterøy-guttene gjorde en fantastisk innsats med stor kreativitet og med sin store håndballkunnskap hadde de mye å lære bort til barna fra Ramnes Håndball. Vi avsluttet dagen med håndballkamp hvor guttene fra Nøtterøy Håndball spilte sammen med gutter fra Ramnes i alderen 6 – 10 år. Vi fikk se flott håndball og mange triks fra Nøtterøy-gutta hvor de inkluderte de små i kampen. Vi takker for at dere ville komme og dele deres kunnskap. Dere er flotte forbilder for våre barn i Ramnes Håndball». Ramnes Håndball

Vi takker Ramnes Håndball for at vi fikk lov til å ta turen til deres egen lekegrind og for den varme velkomsten vi fikk. Som de forbildene vi er, er det viktig å ha et nært og godt samarbeid til klubbene i lokalmiljøet som igjen vil bidra til å sikre rekrutering til håndballen generelt. Våre venner i Ramnes, vi sees i Nøtterøyhallen når årets sesong kastes i gang!