VELKOMMEN PÅ LAGET HELLAGÅRDEN SELSKAPSLOKALER & CATERING!

Vi har den glede å ønske Hellagården selskapslokaler & catering velkommen i vår håndballfamilie. Hellagården driftes av to engasjerte og dyktige karer, Tom Andre og Robert.

Hellagården selskapslokaler ligger vakkert til med Nøtterøy golfbane som nærmeste nabo, hvor gjester kan hygge seg i romslige, flotte lokaler og på en stor terrasse som er tilsluttet lokalene. Selskapslokalene er egnet for alt fra mindre selskap til store bryllup. De har alle rettigheter og kapasitet til å gjeste opp til 120 gjester. Lokalene kan benyttes til både private arrangementer, men også firmafester.

I tillegg til flotte og romslige selskapslokaler, tilbyr Hellagården catering til alle anledninger. Det være seg mat til bedriften, private selskaper eller andre tilstelninger. Du velger selv om du henter maten ferdig hos Hellagården, om de leverer direkte til deg eller om du ønsker tilberedning hjemme hos deg selv. Vi i Nøtterøy Håndball har allerede benyttet oss av catering fra Hellagården og kan love deg at de gjør sitt ytterste for å tilfredsstille dine behov og ønsker.

Ønsker du lunsj eller middag i naturskjønne og flotte omgivelser, så er Hellagården riktig sted å sette kursen. I menyen under ser du litt av det du har å velge i. Det går også fort mot jul og flere har allerede lagt inn bestilling på julebord. Dersom du ønsker å booke årets julebord hos Hellagården, bør du gjøre dette snarest for å sikre deg plass. Du kan også bestille catering av mat til julebordet dersom det er ønskelig.

Vi anbefaler alle våre samarbeidspartnere og supportere å følge Hellagården på facebook: www.facebook.com/hellagarden/

Vi ser frem til et innholdsrikt og fruktbart samarbeid med Hellagården og takker for at de ser verdien i å ha et eliteserielag for lokalmiljøet. Uten engasjement fra det lokale næringslivet, vil det ikke være mulig å drifte en toppklubb som Nøtterøy Håndball.

FOR YTTERLIGERE INFORMASJON:
Se Hellagården sin hjemmeside www.hellagarden.no