Tippekupong Nøtterøy Håndball sesongen 2017/-18

Vi spiller igjen i eliteserien, og det vil bli en kamp for å klare å beholde plassen har vår trener Torbjørn Klingvall uttalt.

Det er også en kamp for å overleve rent økonomisk, og nå lanserer vi en spennende tippekonkurranse hvor du kan bidra litt i klubbkassa vår, samtidig som du har mulighet til å vinne fine premier.

Det er enkelt å delta, og du begynner med å ta en utskrift av vedlagte tippekupong. Deretter fyller du ut kupongen med hjemmeseier, uavgjort eller borteseier basert på hva du selv tror. Kupongen kan leveres ved å scanne inn den utfylte kupongen, og sende den inn på den mailadressen som står oppgitt på kupongen. Eller du kan ta med den utfylte kupongen og levere i Nøtterøyhallen før kampstart på neste hjemmekamp som er søndag 8. oktober kl 18.00. Dette er også den første kampen på tippekupongen.

Hvis du leverer kupongen på neste hjemmekamp, kan du også betale der samtidig. Hvis du leverer kupongen på mail, kan du betale med Vipps eller til vår bankkonto. Vippskode og kontonr står på kupongen. Husk å merke innbetalingen med «tippekupong» og ditt navn.

Da håper vi du ønsker å være med på vår uhøytidlige tippekonkurranse. Vi kommer til å ha jevnlig rapportering og sekundering med status på tippingen gjennom sesongen. Og ønsker du å følge tett med selv, kan du jo ta et bilde av kupongen før du leverer den

Last ned tippekupong her