Morten Hobæk – ny sportslig leder

Vi ønsker Morten Hobæk velkommen tilbake til Nøtterøy Håndball! Morten er vår nye sportslige leder i tillegg til turneringsleder for Nordic Open.

Vi kjenner Morten godt fra før og vet hva han er god for. Morten brenner for håndballen, er strukturert, analytisk og flink til å lytte.

Morten har følgende kommentar om sitt engasjement mot håndballen:

«Jeg er ikke i håndballen så mye for egen suksess skyld. Mener bestemt at den jobben som gjøres på alle plan i håndballen er ekstremt samfunnsmessig viktig (som alt annet frivillig arbeid). Mye mer enn kanskje folk forstår i blant. Når vi så får til en fornuftig balanse mellom bredde og topping, da vil vi både utvikle de beste og få et tryggere fundament å stå på. Jeg liker å sammenligne håndballen med et juletre. Juletrefoten en fundamentet i gruppen eller klubben. Uten den velter alt uansett. Stjerna sier seg selv. Og all pynten i midten velger man selv»

 

Som tidligere spiller vil Morten lett kunne ta på seg «spillerbriller» når han skal vurdere spilleres syn på en utfordring. Hans livs- og arbeidserfaring tilsier at han også enkelt vil kunne se utfordringer fra ledelsens side.

Morten forventer av seg selv at han skal gjøre en god jobb for Nøtterøy Håndball – og det vet vi han vil gjøre.

Vi synes det er skikkelig moro å ha deg tilbake i klubben, Morten!