ÅRETS JULEGAVE – NØTTERØY IF SIN JUBILEUMSBOK!

Nøtterøy Idrettsforening er 100 år og nå kan du forhåndsbestille jubileumsboken! Den spennende foreningshistorien er samlet i en praktfull gavebok på 300 sider, bygd opp rundt 50 hovedfortellinger og med hundrevis av bilder/illustrasjoner.

Selve jubileumsåret er fyldig dokumentert gjennom lag- og gruppebilder. Vi håper alle som leser boka vil kjenne stolthet ved å være en del av foreningen – som nåværende eller tidligere medlem, som foresatt, besteforelder eller på en annen måte venn eller støttespiller. Boken er vår felles historie.

BESTILL NÅ!
Boka trykkes i et begrenset opplag på 2000 eksemplarer. Hvis du vil sikre deg én eller flere bøker, kan du forhåndsbestille innen 26. november på hjemmesiden til hovedforeningen, nif-hovedforening.no.

Ved forhåndsbestilling husk å registrere bestillingen under «Nøtterøy Elite».

Boken kan også kjøpes i Nøtterøyhallen søndag 26. november.

Se flyer