Status tippekonkurransen

Forrige sesong var det de mest optimistiske som stakk av med seieren i tippekonkurransen.

Når vi nå er drøyt halvveis i årets sesong, og Nøtterøy befinner seg på en overlegen jumboplass uten poeng, ligger det til rette for at de pessimistiske – eller kanskje realistiske? – vil trone øverst i denne sesongens tippekonkurranse. De fleste tippere har vært overoptimistiske på Nøtterøys vegne og har da drøyt halvparten av de 11 mulige kampene riktig tippet. Men det er fire tippere som foreløpig ser ut til å skille seg ut med mellom 8 og 10 riktige. Best av disse er Martin Akselsen med 10 riktige foran Margareth Wilhelmsen og Terje Varpe med 9 riktige kamper. På fjerdeplass finner vi Anne Marie Østrem med 8 riktige.

Det er 5 premier i sesongens tippekonkurranse og det er veldig mange tippere med 6 og 7 riktige. Det er derfor helt åpent i kampen om premiene før de siste åtte kampene spilles i februar og mars. Vi kommer tilbake med sluttresultatet etter siste serierunde