Sponsor- og håndballfamilien er i stadig vekst!

Beats’n lights er ett av de nyeste tilskuddene i sponsorpoolen og står for lyssettingen ved innløpingen på våre hjemmekamper.

Beats’n lights er et event og utleiefirma som leverer topp kvalitet og service innen produksjon, design, lyd og lys. De har også en egen nettbutikk hvor du kan gå til innkjøp av diverse produkter innen lyd og lys.

Guttene i Beats’n lights hjelper deg med å skreddersy pakker til ditt formål – enten om du ønsker å leie til et spesielt arrangement eller ved kjøp av produkter. De bistår både privatpersoner og næringslivet. Med riktig lyd og lyssetting setter du uten tvil prikken over i’en på ditt arrangement!

Er du nysgjerrig på hva Beats’n lights kan bistå med?
Da bør du ta deg en tur innom deres hjemmeside beatsnlights.no og/eller kontakte de for en hyggelig prat på Tlf.: 477 09 218/995 95 996