VIL DU ELLER DIN BEDRIFT BIDRA TIL KRONEKAMPEN 2018?

Søndag 11. februar kl. 1800 inviterer vi til gratis inngang i oppgjøret mot Elverum i Nøtterøyhallen.

Vi ønsker å fylle hallen til randen og sørge for at både spillere, samarbeidspartnere og publikum får en underholdende og bra opplevelse. Vi skal rett og slett vise frem produktet vårt fra vår aller beste side!

Formålet med kronekampen er å skape «håndballfest» for lokalmiljøet, større engasjement, samt bidra til å styrke klubben i jobben som gjøres mot å sikre sunn drift og kroner på bok innen 2018.

Skal vi klare dette er vi avhengig av din hjelp – enten i form av at du bidrar som privatperson, via din bedrift eller at du er døråpner mot potensielle bidragsytere.

Det legges til rette for at samarbeidspartnere/bidragsytere kan ha stand, samt aktiviteter for både små og store. Med mange på tribunen, vil dette være en fin anledning for våre samarbeidspartnere/bidragsytere å profilere seg på.

Som bidragsyter kan man velge mellom flere ulike nivåer og det avhenger om du registrerer deg som privatperson eller bedrift. Man får selvfølgelig også noe igjen for å bidra, f.eks sesongkort/VIP-kort, profilering o.l. Fullstendig oversikt finner du via følgende link: http://j.mp/2kt8we0

Rådgivningstjeneste Bugge & Co har allerede registrert seg! Tusen takk for at dere ser verdien i å bidra til dette arrangementet!

Hvordan registrere seg?
Det er enkelt å registrere seg som bidragsyter – det hele foregår på facebook: http://j.mp/2kt8we0

Du velger om du vil registrere deg som privatperson eller bedrift og fyller ut skjemaet som kommer opp etter du har tatt valget. Når du har registrert deg vil det komme opp i tabellen nederst på siden under fanen «Disse har gitt sin støtte». Det blir med andre ord godt synlig hvem som bidrar til kronekampen.

Har du ikke egen facebook konto – men har lyst å bidra?
Fortvil ikke! Det eneste du trenger å gjøre er å sende følgende informasjon til marked@nifhandball.no
FORNAVN – ETTERNAVN – TELEFONNUMMER – BEDRIFTSNAVN

Har du ytterligere spørsmål, så nøl ikke med å kontakte marked@nifhandball.no

Håper mange vil bidra til å skape en skikkelig håndballfest for lokalmiljøet!