Resultater tippekupongen sesongen 2017/-18

Da er siste eliteseriekamp spilt for denne gang, og vi ser frem mot neste sesong og nye muligheter til å komme tilbake på øverste nivå i norsk herrehåndball.

Hvis våre tipperes tips hadde slått til, hadde vi vært på øvre halvdel av tabellen. Og det var derfor også slik at mange av våre trofaste støttespillere og supportere hadde veldig få riktige tippetegn i vår tippekonkurranse. Men når vi nå har gjennomgått alle kupongene og oppsummert, er det også noen som klarte å prikke inn en del riktige kamper.

Helt øverst på resultatlista finner vi Martin Akselsen med 16 riktige kamper av 19 mulige. Det kvalifiserer til en soleklar førsteplass i tippekonkurransen og han går en lysende fremtid i møte som vinner av vegglampe fra L&K design og to bordlamper fra Living and dinings. På de neste plassene var det tre tippere med 14 riktige og etter loddtrekning vinner Terje Varpe gavekort fra Mariblomst og Nøtterø Bakeri & konditori, Anne-Marie Østrem vinner gavekort fra Spiseriet på Verdens Ende mens Margareth Wilhelmsen vinner et gavekort fra Alliance optikk. Margareth hadde levert inn flere kuponger og hadde også 13 riktige som gir et gavekort fra Speed trafikkopplæring. Det var fem premier i vår tippekonkurranse, men ytterligere en tipper hadde også 13 riktige, Kate Bondal. Kate Bondal får gavekort fra Bibbis frisør på Kirkeveien og gavekort fra Speed Trafikkopplæring.

Vi gratulerer vinnerne som blir kontaktet av oss for avtale om premiering. Tusen takk også til de andre tipperne som var med å støtte Nøtterøy Håndball gjennom denne tippekonkurransen.