10.000 KRONER TIL BARNEAVDELINGEN!

I samarbeid med Renotec tekstiler har Nøtterøy Håndball Elite gjennomført en innsamlingsaksjon av klær, sko og tekstiler til inntekt for barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold.

Samarbeidspartnere, supportere, frivillige og lokalmiljøet generelt ble oppfordret til å rydde i skap og skuffer for å donere det man ikke bruker til innsamlingsaksjonen. I løpet av en måned ble det samlet inn nok klær/sko/tekstiler til å fylle en hel container. Dette resulterte i at Stig Antonsen, ansvarlig for dugnaden, og markedssjef Astrid-Marie Nygård, kunne overrekke en fin sjekk på kr. 10.000,- til sykepleier Sidsel Meinich og Heidi Barvik hos barneavdelingen på Sykehuset i Vestfold.

Gavemidlene kommer godt til nytte for barn som er pasienter på barneavdelingen. Beløpet vil bli brukt på bl.a uteleker som kan gi barna en pause og adspredelse fra den påkjenningen det kan være ved å være syk.

Innsamlingsaksjonen er ett av flere ledd i klubben sin strategiplan om å være gode rollemodeller og samtidig bidra til samfunnsansvar, sier markedssjef Astrid-Marie Nygård.

Alle som donerte til innsamlingsaksjonen har bidratt på flere områder – både til å glede barn som befinner seg i en utfordrende situasjon, skånet miljøet samt gitt andre muligheten til å dra nytte av alt som er donert.

Vi benytter anledning til å takke alle som har vist sin giverglede. En ekstra takk til vår samarbeidspartner Renotec som gjør det mulig for oss å kunne hjelpe andre og en takk til Edh utleie for bruk av container.

Dersom du ikke hadde anledning til å donere til innsamlingsaksjonen, så har Nøtterøy Håndball Elite klescontainere strategisk plassert i lokalmiljøet. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av containere som er merket med logoen til Nøtterøy Håndball. Du skåner ikke bare miljøet ved å benytte deg av disse, men støtter samtidig klubben i jobben som gjøres med å sikre en sunn økonomi.